I en travl hverdag kan det være svært at holde styr på det hele. Det kan være, at man blot på en enkelt dag, har syv forskellige aftaler. Det er simpelthen for mange til, at man kan holde styr på det i hovedet. Ovenstående problem er alment kendt – og det har det været i lang tid. Det var netop den problemstilling, som dannede grobund for kalender-konceptet. Et koncept, som siden sin oprettelse, har været hyppigt brugt over alt i verden, fordi den løser så essentielt et problem, som organisering af sin hverdag trods alt er. Hvis du synes, at den traditionelle kalender er kedelig og digitale kalender, er lige er dig, kan du med fordel prøve kræfter med en Bullet Journal – et koncept, som oprindeligt blev skabt for at kunne ”tracke fortiden, organisere nutiden og planlægge fremtiden”. Discipliner, som alle mennesker ønsker at mestre. Hvad angår fortiden, kan det i nogle tilfælde være smart med nogle billedrammer, for at kunne ramme de gode oplevelser ind, og hele tiden kunne tage et kig på dem. Find rammer efter mål.

Hvorfor er en Bullet Journal overhovedet nødvendig?

Du sidder måske og undrer dig over, hvorfor en Bullet Journal overhovedet er nødvendig – du kan jo godt holde styr på din hverdag? Det er meget muligt, men der kan være andre super praktiske grunde til at overveje at benytte sig af en Bullet Journal. Idet man begynder at nedfælde sine aftaler, noter, påmindelser og så videre på skrift, sparer man sin hjerne for at skulle gå rundt og holde styr på. Man får pludselig mulighed for at bruge sin hjernekapacitet til alle mulige andre, og mere produktive, ting. Det kan måske være svært at forstå, hvis man ikke har prøvet kræfter med det før, men spørger man folk, som til dagligt gør brug af en Bullet Journal, vil svaret være entydigt. De er super glade for det og vil ikke kunne undvære den.

En anden god grund til at skrive i en Bullet Journal er, at man undgår at misse aftaler. Hvis man forsøger at holde styr på sine aftaler i hovedet, kan det stort set ikke undgås, at der i ny og næ vil gå en tabt – og det er trods alt uheldigt. Det er super ærgerligt at have lavet en aftale med en, og så ender man med at glemme den. Det kan altså sagtens betale sig at gøre brug af en Bullet Journal.

Lad din kreativitet få frit løb

Ved at benytte en Bullet Journal i stedet for en traditionel kalender opnår du også en mulighed for at give din kreativitet frit løb. I stedet for blot at skrive, hvad du skal lave, kan du med en Bullet Journal tilføje en lille tegning – og det er ikke så dumt endda: Du bliver aldrig for gammel til at udfolde din kreativitet. Faktisk er det en rigtig god ide at lade sin kreativitet udfolde sig sommetider, så man ikke ”mister” den fuldstændigt.