Skal du holde et arrangement i et atelier, men mangler du noget inspiration til hvilke drikkevarer, du kan servere for dine gæster? Så læs med her. Til et arrangement er det en god ide, at du serverer noget lækkert at drikke for dine gæster. En oplagt mulighed er naturligvis nogle drinks, der indeholder alkohol, og som netop gør sine gæster i godt og festligt humør og skaber en skøn stemning til arrangementet. Der er dog utallige forskellige drikkevarer på markedet nu til dags, og det kan være svært at holde styr på, hvad man skal servere. Derfor kan det være en oplagt ide, at købe nogle flakser af en bestemt slags alkohol, som du kan sammensætte en masse forskellige drinks med.

En oplagt mulighed for en lækker alkohol, der både kan drikkes uden at blive sammenblandet med andre drikkevarer, men som også netop kan blandes med andre drikkevarer er gin. Gin bruges eksempelvis i drinks som ”gin and tonic”, ”dry Martinis” og ”Tom Collins”. Derfor har du med gin mulighed for at skabe mange forskellige lækre drinks, så du kan matche alle dine gæsters ønsker og smagsbehov. De fleste mennesker nyder også et rent glas gin, så her kan du med fordel investere i noget kvalitets gin og servere det for dem af dine gæster, der ønsker det. Ved at købe gin kan du således tilfredsstille alle din gæster og deres ønsker.

Gin kan faktisk destilleres og laves på mange forskellige måder og med mange forskellige ingredienser. En gin vil eksempelvis fremstå sødere og mere frugtig, hvis den i stedet for at være lavet på kartoffel destillat er lavet på drue destillat. En regel for gin er dog, at den mest dominerende smag skal være enebær. Du kan således tage udgangspunkt i dine og dine gæsters ønsker og vælge en gin ud fra dem.