Efter vinteren og mange kolde måneder kan det være, at haven ikke er helt, som den plejer at være, når sommeren er ankommet. Der mangler måske nogle ting udenfor, og du vil gerne gøre haven klar til sommeren, så der er mulighed for masser af leg og sjove timer udenfor. Men hvad kan du så gøre ved din have? Mange mennesker gør ikke de helt store ændringer ude i deres haver, når kulden går væk, men du har muligheden for at gøre noget nyt ved din have, så du føler, at i er mere forberedte.

En sandkasse

Det er altid sjovt for børn at lege i sand, og om sommeren er det lidt ligesom at være ved stranden, selvom det selvfølgelig ikke helt er det samme. I en sandkasse kan børnene både lege med brandbil legetøj, og de kan bare sidde og nyde, at der ikke længere er koldt udenfor. En sandkasse kan købes sådan, at du kan lægge et stort låg over det, så du ikke behøver at være bange for, når regnen tager til igen. Her kan du også ligge traktor legetøj ud, så der er masser af muligheder for forskellig leg.

Behagelige stole

Det giver mere lyst til at være udenfor, hvis der er noget behageligt, som i kan sidde på. Derfor er det en god idé at have nogle behagelige stole eller bænke, hvor i kan sidde og nyde vejret. Det kan også være solsenge, der er oplagte til, når graderne stiger, og det bliver alt for varmt at blive indenfor. Et slags udendørs spisebord er næsten en nødvendighed, hvis du ønsker at bruge haven meget mere, fordi det er oplagt for jer at spise ude, når i har sådan et bord. Det behøver bestemt ikke at være hver gang, men det er hyggeligt at spise en frokost ude i solen.