Er du boligejer? Så er du sikkert også interesseret i at optimere din bolig, så den er flot og indbydende. Boligoptimering kan både foregå indendørs og udendørs. Måske har du allerede en ide om, hvor din bolig trænger til en renovering? Hvis ikke får du herunder tre bud på projekter som kan give dig en fuldkommen fantastisk bolig.

Udskift havens fliser

Trænger fliserne i haven til at blive skiftet ud? Det kan godt betale sig at udskifte fliserne. Det giver nemlig både et bedre underlag at gå på og pynter på husets udseende. Brug én dag eller to på at udskifte fliserne. Fliser, gangfliser og trædefliser findes i mange varianter og farver lige fra sekskantede fliser, soldaterfliser til bordurfliser.

Anlæg en ny terrasse

Har du altid drømt om en ekstra terrasse til haven? Kast dig ud i projektet som vil give dig og din familie stor glæde. I vil kunne benytte terrassen på skønne sommerdage, og vælger du at lave terrassen overdækket, kan I også bruge den på kølige gråvejrsdage.

Find et skønt sted i haven hvor terrassen skal placeres. Overvej næstefter om terrassen skal bestå af fliser eller træ, samt hvor stor du ønsker terrassen.

Renover husets facade

Med tiden bliver husets fuger og maling kedelig at se på. Det kan give huset et helt nyt udseende, hvis du giver dig i kast med at renovere husets facade. Bor du i et murstenshus? Start med at reparere husets fuger og overvej næstefter, hvordan du bedst muligt kan shine husets mursten op.

Overvej du at vandskure huset? Det kan give huset et helt nyt udtryk og udseende at vandskure husets mure. Efter vandskuringen har du mulighed for at male huset, hvis du ønsker en fuldstændig forandring af huset. Find en flot, neutral farve som passer til vejens øvrige huse og som ikke skræmmer eventuelle fremtidige købere væk.