Familietid er rigtig hyggeligt, men nogle kan det være svært at finde på en fælles aktivitet, som alle gerne vil være med på. Det skal være noget, som I kan samles om på trods af forskellige aldre og køn. Hvis du og din familie vil være sammen på en ny måde, kan I f.eks. begynde at tage billeder som en fælles hobby.

Led efter fede spot i naturen

Når I tager billeder, kan det kombineres med nogle andre ting. F.eks. kan I tage ud i naturen og sammen lede efter steder, hvor det ville være fedt at tage et billede. I kombinerer altså en almindelig gåtur med fotografering, så det bliver mere spændende for hele familien. Det fede ved at være sammen om det hele familien er, at I helt sikkert vil have en masse forskellige idéer. På den måde kan I inspirere hinanden og kombineres jeres gode idéer, for til sidst at få taget nogle rigtig flotte billeder.

I kan tage billeder i næsten al slags vejr, så det handler bare om at være iført den rette påklædning. Om det så kræver, at I tager noget regntøj på, så skal det ikke stoppe jer fra at lede efter gode spot.

Sådan arbejder I med jeres fotografier

I kan tage billeder stort set alle vegne, så til sidst kan I ende med at have skrabet en rigtig god portion flotte billeder sammen. Men hvad kan I så egentlig stille op med dem? Hvis I vil udvide jeres hobby, kan I øve jer i at redigere jeres billeder. I kan også få billederne fremkaldt og lave nogle billedalbummer, son I altid kan kigge tilbage på. I kan også printe billederne ud og lave fine scrapbøger eller collager, som kan komme op og hænge. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.