Har du været smart nok til at lede efter billige skiferier hos Onlineski.dk, samt bestilt og betalt hele omgangen? Så glæder du dig nok bare til at komme afsted nu! Men det kan være en god idé at tage en kort pause fra glædesrusen for at læse med her. Her kan du nemlig finde nogle af de ting, der er gode at huske, inden du tager afsted på din længe ventede skiferie.

  1. Korrekt påklædning. Det virker som et banalt råd, når man skal stå på ski et koldt sted, hvor der er sne og frostgrader – men det er virkelig værd at tænke grundigt over, hvad man vælger at have på! Nogle gange kan man nemlig, bare i løbet af én dag, få det både alt for varmt og alt for koldt. Derfor er det en rigtig god idé at benytte sig af flere forskellige lag, samt have en ekstra trøje med i en rygsæk, når du er på pisterne, sådan at du hurtigt kan få mere varme i kroppen, inden du bliver så kold, at du slet ikke kan få varmen igen.
  2. Husk solcreme. Det lyder både lidt underligt og som et kedeligt mor-agtigt råd. Men der er faktisk noget om snakken! På en flot, klar og solbeskinnet dag på de snebeklædte pister, kan solens stråler nemlig godt have et ret højt UV-tal, hvorfor du meget nemt kan blive solskoldet for eksempel på næsen, eller et andet sted, hvor din hud ikke er dækket til af tøj.
  3. Husk snacks. Dette lyder til gengæld som et lidt sjovere og lidt lækrere råd – og i dette tilfælde er der også noget om snakken. Nogle gange kan man nemlig være tæt på at gå sukkerkold på pisten, og så er det rigtig smart at have et stykke chokolade, en müslibar, eller noget andet lækkert med i lommen.